Over aannemer Mobilis

Bouw van de Singelgrachtgarage-Marnix.
Bouw van de Singelgrachtgarage-Marnix. Foto: Carly Wollaert

Mobilis is een verbinder, een vernieuwende denker die voor kwaliteit staat. Altijd en overal. Tijdens de projecten die we ontwerpen, voorbereiden, realiseren en onderhouden.​ ​Qua oplossingen die we ontwikkelen. En als het gaat om de partners met wie we samenwerken. Organiseren en overzicht houden. Daar zijn we goed in. Zowel bij het binnenhalen van complexe opdrachten als vervolgens in de uitvoering. Wij zijn ervan overtuigd dat beter bouwen begint met slim verbinden. Slim verbinden met én voor onze opdrachtgevers.

Het resultaat is wat telt. Daarom proberen we onze manier van werken elke dag te verbeteren. Bijvoorbeeld door nieuwe uitdagingen op te pakken met de laatste technische innovaties. Maar ook: door als bedrijf je verantwoordelijkheid te nemen. Iets terug te doen voor de maatschappij.

Met een team van 450 collega’s bouwen we al ruim 100 jaar aan de infrastructuur van Nederland. Dit doen wij vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Nederweert en Rotterdam, maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Mobilis. Slimmer verbinden, beter bouwen.